zaterdag 1 januari 2011

Een heel gelukkig nieuwjaar!

We wensen jullie allemaal een waanzinnig mooi, gezond, vruchtbaar, rijk, en creatief 2011!!
Hier begon oudjaarsavond heel leuk bij een redelijk rustig tentje aan de zee...Er was een sri lankaans buffet en sri lankaanse live muziek. De toeristen die er zaten draaiden allemaal om toen 'het nieuwe volk' binnen kwam. Twee vrouwen sterk en een zak vuurwerk! Want als een vuurpijl maar 8 cent kost dan kan je helemaal los. :-)

We zaten aan een tafeltje zo dicht mogenlijk bij de Arak- drinkende muzikanten, lekker onder de felle tl buis. Ze hadden 'm om negen uur s'avonds al behoorlijk hangen...wat voor hilarische momenten zorgde! Eén van de mannen had een zilver glitter shirtje aan, een beetje aan de korte kant..het zag er een beetje lullig uit. Hij was helemaal into het handenklappen en het tromgeluid en danste de longen uit z'n lijf. Voor wie de travestietenbar 'de Lellebel' in Amsterdam kent: hij had er prima een avondje kunnen gaan stappen! hahaha

Na een lekker bord eten en een paar biertjes besloten we een deurtje verder te gaan. De mannen hadden allemaal wel erg diep in het glaasje gekeken, tijd voor veiligere oorden! Een TukTuk heeft ons over een ontzettend blubber weggetje naar Ganesh Garden gebracht. We hadden van andere toeristen en locals gehoord dat dit 'the place to be' was. En toen we uitstapten hoorde we al meteen aan de muziek dat we goed zaten! De dansvloer was rond 11 uur nog verbazend leeg maar wendy en ik vonden dat eigenlijk wel prima... We hadden de hele dag op een scooter gezeten en rond gecrosst in de binnenlanden en waren het zitten nu wel een beetje zat. De muziek was echt geweldig, van 'gouwe ouwe' als Cobacabana tot Dance..en achter de bar stond (serieus!!) een look-a-like van Lionel Richie. Hilarisch!

Lekker dansend 2011 in! Volgens mij was het al middernacht geweest toen de DJ even de muziek stop zette en heel droog door de microfoon zei:....uh, welcom 2011.
Snel naar buiten! nog een klein beetje vuurwerk kijken en even opwarmen (????) bij een groot kampvuur. En daarna natuurlijk tot in de vroege uurtjes samen met onze nieuwe italiaanse boezemvrienden - die ons beschermde van mannelijk Tangalle- de voetjes van de vloer. Uiteindelijk moesten we natuurlijk nog even knallen, en pffff de handjes zitten er nog aan hoor! Maar die vuurpijlen van hier zijn niet bepaald veilig... glijdt de kop van de pijl als je m net hebt aangestoken langs het bamboe stokje naar benenden! Ahhhh RENNNNNNEEENNN! Het klapperpakket van rotjes gaf vonken tot 10 meter omtrek, maar gelukkig geen verschroeid haar :-)

Uiteindelijk terug met de TUK TUK naar ons slaapadres, waar we het feest compleet hebben gemaakt door onszelf buiten te sluiten... hahaha. Gelukkig lieten Indika & Ruwini, de kunstenaar en zijn vrouw bij wie we momenteel logeren, er ons nog in nadat we hen moesten wekken met hard bonsen op de deur. Oh oh oh, zo zijn we toch niet opgevoed?!? :-)

Lieve mensen, we gaan zo een hapje eten. We hopen dat jullie ook allemaal een leuke avond hebben gehad, lekker op de bank of in de kroeg. Nu voelen jullie allemaal wel heel ver weg... we zouden jullie graag één voor één willen bellen. Maarja, dan moeten we waarschijnlijk een maand eerder terug naar huis vanwege 'onverwachte kosten' :-). Dus nogmaals, vanuit Sri Lanka wensen wij jullie allemaal
 Een Heel Gelukkig Nieuwjaar!!

3 opmerkingen:

  1. Voor jullie ook een fantastisch vruchtbaar 2011!
    Dikke zoenen, Annie & Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt als een erg enerverend avondje oud & nieuw! Geweldig verhaal! Fijn dat jullie vingers er nog aan zitten :-)
    Jullie ook een heeeeeeeeeeel gelukkig nieuwjaar!!! liefs iris en martijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi meisjes! Eindelijk weer jullie blog gelezen! wat een avontuur man, echt te gek! En een super fijn 2011 ook nog he! Wanneer is jullie terugreis nu? Liefs en kus van Suzy, ook van Gaby, Bonne en...? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen