maandag 21 februari 2011

Maar nog niet helemaal!

Wauw! Het zit er bijna op. 5 maanden leken een jaar en tegelijkertijd hebben we het gevoel dat we gisteren op het vliegtuig stapten in schiphol. We moeten er nu toch echt aan geloven. Over een half uurtje gaan we genieten van onze laatste file in Jakarta op weg naar de internationale luchthaven... Amsterdam is inzicht.

Stiekum hoop ik dat we nog een internetpunt tegen gaan komen, want we hebben nog wel wat kiekjes en top tien lijstjes die we willen delen. Bovendien hebben we op het strandbed in Gili Air ook een essay geschreven met de titel: 'IEDEREEN 5 MAANDEN OP RIJST!'. Waarin alle redenen om zo'n prachtige reis te maken emotioneel worden opgesomd. Want dit was echt een ervaring om nooit te vergeten en een mooi moment om de balans op te maken van een hectisch westers leven. Helaas zijn we geen reisburo anders konden we korting geven aan hen die na het lezen een vlucht zouden boeken.

Het is zo ver.... we gaan nu EINDELIJK iets doen waar jullie NIET jaloers op zullen zijn....25 uur reizen!

We hebben nog zoveel leuke anekdotes en top tien lijstje...Die komen nog op de site, 1 dezer dagen wanneer we weer een beetje bij zinnen zijn. Nadat we onze bank uitgebreid hebben geknuffeld, 10 liter koffie naar binnen hebben gegoten en een heel bruin brood met pindakaas hebben verorbert :-).

Nog 1 reden om de komende week de blog in de gaten te houden is het verhaal van Ruvini en Indika. Het heeft ons ontzettend geraakt en we hebben elkaar de belofte gemaakt dat als we terug in nederland zijn we hun gaan helpen, we hopen dat we kunnen rekenen op jullie steun! 

En voor hen die het dagelijkse 'Goede Tijden Slechte Tijden' inmiddels hebben verruild voor het lezen van onze avonturen, wees niet getreurd... Er komt zeker een vervolg van deze blog, het roer gaar om!

Lefs Pienter Watje & Dappere Pluis


2 opmerkingen:

  1. Maar wie is dan Pientere pluis of Dapper Watje?
    Of<>?

    Anyway, goeie rijst!

    Erwin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er kan er maar eentje pluis zijn en dat is Wen.....hihi!!Have a save flight girls!!

    BeantwoordenVerwijderen